top of page

WAAR KUN JE MIJ TEGENKOMEN?

EXPOSURE

Monique's Atelier|Monique Kroes|De Limburger

In de krant! 

In december 2023 deed ik mee met het tv programma 'Sterren op het doek' en belandde ik daarmee in de krant De Limburger. 

Met dank aan Ronald Colée. 

4 juni 2023 kunstmarkt Susteren
Zondag 4 juni van 10.00-17.00u kun je gratis terecht op de jaarlijkse kunstmarkt in Susteren. Ook ik ben van de partij met divers werk. 

Palet
Monique Kroes|Sterren op het doek 2022

 

3 DECEMBER 2022 - NPO 2 - 20.30u.  

TV PROGRAMMA 'STERREN OP HET DOEK'

Hierin zie je hoe ik Daphne Deckers heb vereeuwigd op het doek. Na een kennismaking met Daphne, poseersessie, een bezoek van Eus aan mijn atelier aan huis en een onthulling, wordt een schilderij gekozen door Daphne om mee te naar huis te nemen. De overige 2 schilderijen worden geveild voor een goed doel. 


Meer info: https://sterrenophetdoek.nl/


Een drietal opnames zijn verwerkt tot een mooie tv uitzending die op 

3 december 2022 te zien was op npo 2.  Op NPOplus kun je de uitzending nog terugkijken. Veel kijkplezier!

-verlopen-


Art Eindhoven  4 en 5 februari 2023

Op 4 en 5 februari 2023 kun je mijn stand bezoeken op de Art Eindhoven. Daar vertel ik je graag meer over de achtergrond en maakproces van mijn schilderijen. Misschien wordt jij dan wel de nieuwe eigenaar van een van mijn unieke schilderijen.

-verlopen-


FIRST ART FAIR

Na een lange periode (Covid-19), waarin weinig tot bijna geen gelegenheid is geweest om mijn werk te exposeren, mag het eindelijk weer. Van 24 t/m 27 maart 2022 is mijn werk te zien (en te koop) op de grote First Art Fair in Amsterdam. In een mooie setting  van grote galerieën en individuele kunstenaars tegen de achtergrond van de bedrijvigheid op het IJ, kun je mijn stand met nr. 11 bezoeken op het panoramadek. 

-verlopen-

This is a grand national Art Fair of galeries and artists together in one building at the IJ in Amsterdam. -expired-

 

EXTO.NL

Op deze professionele kunstwebsite kun je schilderijen uit mijn voorraad kopen, die direct leverbaar zijn.

 On this professional art website you can buy paintings from my stock, which are immediately available. 

Kunstmarkt Susteren (jaarlijks in juni)

Artfair Susteren (yearly event in June)

Kunstmarkt Swentibold en Kunstroute 'Loere euver de moere'

 

    Openingstijden: 10.00 - 17.00u

   Toegang: gratis

   Adres: Beeldentuin aan Op de Wallen in Susteren

  Artfair Swentibold and Artroute 'Loere euver de moere'

  Opening: 10.00-17.00u.

  Tickets: free

  Adress: Sculpturegarden at Op de Wallen in Susteren

 


 

Expositie in etalage De Ligne (achterkant bibliotheek) in Sittard: 16 t/m 29 november 2020 Algemene Expositie van meerdere kunstenaars in het thema 'Schoonheid en Verval'. Hieraan nam ik deel met een Modern Art Portret (mixed media).

-verlopen-

Exhibition in shop window De Ligne (back library) in Sittard: 16 - 29 November 2020 General Exhibition of several artists in the theme 'Beauty and Decay'. I participate in this with my Modern Art Portraits. -expired-

ALAAF!

Deze poster is een afdruk van een groot olieverfportret dat ik speciaal voor de vastelaovend heb gemaakt. Het is een portret van iemand die erg vitaal, energiek en vrolijk in het leven staat ongeacht leeftijd. Ze heeft mij daarmee geïnspireerd om haar op doek te vereeuwigen en o.a. symbool te laten zijn voor de vastelaovend in Limburg. 

ALAAF! This poster is a print of a large oil portrait that I made especially for the annual carnival festival. It is a portrait of someone who is very vital, energetic and cheerful in life regardless of age. She inspired me to immortalize her on canvas and, among other things, to make her a symbol for the permanent numbing in Limburg.

Een doorlopende expositie van diverse werken is te zien in het mooie Hospice Mariaveld in Susteren. Op deze manier hopen we een kleine troost te kunnen bieden aan de bewoners en familieleden in een moeilijke tijd van afscheid nemen van elkaar.

An ongoing exhibition of various work can be seen in the beautiful Hospice Mariaveld in Susteren. In this way we hope to offer a small comfort to the residents and family members in a difficult time of losing a loved one.

Een tweede langlopende expositie is gedurende 2019/2020 een jaar lang te zien geweest in het Gezondheidscentrum Susteren op de bovenverdieping. Hier hingen vnl. grote portretten en een paar abstracte werken uit mijn collectie.

-verlopen-

During 2019/2020, a second long-term exhibition was on display for a year in the Health Centre Susteren on the upper floor. Here hung large portraits and a few abstract works from my collection. -expired-

In mei 2019 heb ik deelgenomen aan een gezamenlijk exositie, in het Mariapark in Sittard, waarbij ik mijn laatste grote werken tentoon heb gesteld.

-verlopen-

In May 2019 I participated in a joint exercise, in the Mariapark in Sittard, where I exhibited my last major works. -expired-

In het jaar van Rembrandt 2019 heb ik meegedaan aan de leuke 'project Rembrandt'-wedstrijd met als opdracht: het maken van een portret van Annechien Steenhuizen. Met bijna 4 sterren van de 5 was ik zeer tevreden en één van de 1600 inzendingen in Nederland.

-verlopen-

In the year of Rembrandt 2019 I participated in the fun 'project Rembrandt' competition with the assignment: making a portrait of Annechien Steenhuizen. With almost 4 stars out of 5 I was very satisfied and one of the 1600 entries in the Netherlands. -expired-

Dit schilderij met de titel 'Vrijheid' is in 2016 verkocht voor het goede doel War Child. Een kleurrijk geheel in de kleuren van de Nederlandse vlag en vaandel, dat doet denken aan de bevrijding van Nederland na de 2e wereldoorlog. Toepasselijk gekozen titel voor dit goede doel.

-verlopen-

This painting titled 'Freedom' was sold in 2016 for the charity War Child. A colourful whole in the colours of the Dutch flag and banner, reminiscent of the liberation of the Netherlands after the 2nd world war. Appropriately chosen title for this charity. -expired-

bottom of page