Monique's Atelier  

Uw schilderij: mijn passie! 

Annual Dutch Art Fair (ADAF) 8 t/m 10 oktober 2021

Met de serie luxe Mixed Media Portretten exposeer ik op de grote kunstbeurs in Amsterdam.


Voor meer info: www.adaf.nl


Expositie in etalage De Ligne (achterkant bibliotheek) in Sittard: 16 t/m 29 november 2020

Algemene Expositie van meerdere kunstenaars in het thema 'Schoonheid en Verval'. 

Hieraan neem ik deel met mijn composiet-portretkunst in mixed media.

-verlopen-

ALAAF! 

Deze poster is een afdruk van een groot olieverfportret dat ik speciaal voor de vastelaovend heb gemaakt. Het is een portret van iemand die erg vitaal, energiek en vrolijk in het leven staat ongeacht leeftijd. Ze heeft mij daarmee geïnspireerd om haar op doek te vereeuwigen en o.a. symbool te laten zijn voor de vastelaovend in Limburg.


Te koop: Eur 2,50


Een doorlopende expositie van diverse werken uit het atelier (cursisten en mij zelf) is te zien in het mooie Hospice Mariaveld in Susteren. De werken worden jaarlijks omgewisseld voor andere werken uit onze galerij. Op deze manier hopen we een kleine troost te kunnen bieden aan de bewoners en familieleden in een moeilijke tijd van afscheid nemen van elkaar.

Een tweede langlopende expositie is gedurende 2019/2020 een jaar lang te zien geweest in het Gezondheidscentrum Susteren op de bovenverdieping. Hier hingen vnl. grote portretten en een paar abstracte werken uit mijn collectie. 

Je kunt het op een doordeweekse dag gewoon vrijblijvend gaan bekijken zonder afspraak.  

-verlopen-

In mei 2019 heb ik deelgenomen aan een gezamenlijk exositie, in het Mariapark in Sittard, waarbij ik mijn laatste grote werken tentoon heb gesteld. 
-verlopen-

In het jaar van Rembrandt 2019 heb ik meegedaan aan de leuke 'project Rembrandt'-wedstrijd met als opdracht: het maken van een portret van Annechien Steenhuizen. Met bijna 4 sterren van de 5 was ik zeer tevreden en één van de 1600 inzendingen in Nederland. 

-verlopen-

Dit schilderij met de titel 'Vrijheid' is in 2016 verkocht voor het goede doel War Child. Een kleurrijk geheel in de kleuren van de Nederlandse vlag en vaandel, dat doet denken aan de bevrijding van Nederland na de 2e wereldoorlog. Toepasselijk gekozen titel voor dit goede doel.

-verlopen-

y2oo6_dM-oeiiC0qfStf2YnWpNS0sFOK9Iape8-bf9M